Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ATENȚIE: Patru urși, văzuți lângă Alba Iulia. O ursoaică cu doi pui și un mascul mare, filmați pe raza comunei Ciugud

Publicat

Patru exemplare de urs au fost văzute vineri, 23 iulie, în vecinătatea municipiului Alba Iulia.

Potrivit coordonatorului tehnic al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba, Felix Bogdan Dragomir, este vorba despre o ursoaică cu doi pui și un mascul mare, care au fost văzuți pe raza comunei Ciugud, în zona Dosul Drâmbarului. 

Vezi și FOTO: Un URS a ATACAT pe o pășune de lângă Aiud. A omorât o vacă, îngrijitorul a scăpat după ce s-a refugiat într-un adăpost

Reamintim faptul că un tânăr a murit și un bărbat este în stare gravă după ce au fost atacați, vineri, de un urs, în timp ce se aflau pe o pășune din județul Harghita.

Citește și Trei ciobani din Mureș, atacați de urs pe o pășune din Harghita. Un tânăr, găsit mort. Un alt bărbat, în stare gravă la spital

„Cât să mai îndurăm această situație??? Câți oameni trebuie să mai fie victime ale urșilor ca autoritățile competente să ia odată și odată măsurile necesare pentru gestionarea populației de urs, înmulțită peste măsură în ultimii 5 ani de când s-a oprit vânătoarea la această specie!!!!

Ieri (n.r. vineri, 23 iulie) a mai fost un atac provocat de urs asupra oamenilor, deznodământul: un om rănit grav și unul omorât. Total în ultimii doi, ani peste 20 de oameni uciși de urs și alte sute răniți și mutilați pe viață”, a scris Felix Bogdan Dragomir, pe pagina de Facebook.

Citește și Cum a reușit să scape un vânător din Alba de atacul unei ursoaice, în apropiere de Alba Iulia: ”puteam fi acum în priveghi”

sursa, video: Felix Bogdan Dragomir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dany

    sâmbătă, 24.07.2021 at 15:12

    Pai da….ca animalele au mai multe drepturi ca și oamenii. Viata unui om este egala cu 0.

  2. Mark McKee

    duminică, 25.07.2021 at 08:40

    If you don’t like it, move to the towns or the cities. This is the bears’ habitat first. How many bears and other animals have been killed BY humans in the same amount of time? 100’s, 1000’s? Of course human life is important, but so are the animals. Do not forget, WE are animals ourselves, and far more aggressive than the bear. What recourse do the animals have to protect themselves from us, as we literally steal their homes away with our ever expanding lifestyles. Leave the bears alone if they haven’t hurt anyone. In the case of the 3 men. O.K. get the bear. In the case of the Ciugud bears and all others like them, let them in peace as it should be…!!

  3. Padurea

    duminică, 25.07.2021 at 10:29

    Taiem padurile ca prostii, ca sa imbogatim firme straine cu lemn pe care la ei nu mau au voie sa il taie, iar salbaticiunile valoreaza mai mult ca oamenii !?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax