Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat arestat preventiv în dosarul de furt al unui autoturism de 20.000 de euro din Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cei doi bărbați reținuți în urma perchezițiilor de miercuri dimineață în dosarul de furt al unui autoturism în valoare de 20.000 de euro din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că trei persoane vizate de ancheta privind furtul unui autoturism din Alba Iulia au fost aduse miercuri după-amiaza la audieri, la sediul IPJ Alba. Două dintre acestea au fost reținute, iar vineri dimineața IPJ Alba a comunicat că un bărbat a fost arestat preventiv.

Vezi și FOTO-VIDEO: Trei persoane bănuite de furtul unui autoturism din Alba Iulia, aduse pentru audieri la IPJ Alba

Potrivit unor surse, bărbatul arestat preventiv are 31 de ani și este din județul Sibiu.

În urma perchezițiilor efectuate miercuri de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Alba, la persoane bănuite de furtul unui autoturism, au fost identificate și indisponibilizate mai multe componente de autoturisme în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat șase percheziţii, toate în județul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism și la sediile unor societăți comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că la sfârșitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, din parcarea unui bloc de locuințe din municipiul Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax