Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Campionatul Național Super Rally se desfășoară pe străzile din Alba Iulia. Mihai Leu și Gabriel Pleșa anunță traseul

Publicat

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc pe străzile din Alba Iulia în perioada 2-3 iunie.

Campionatul Național de Super Rally (CNSR) a debutat vineri, 12 mai, cu prima etapă având loc pe litoralul Mării Negre, la Mangalia.

Primăria Alba Iulia alocă evenimentului peste 160.000 de lei pentru servicii de organizare. Detalii AICI.

Etapa cu numărul doi a CNSR se va desfășura în perioada 2-3 iunie, la Alba Iulia, iar traseul oficial al cursei a fost anunțat miercuri, 17 mai, de către Mihai Leu și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Traseul Cursei:

Traseul cursei va ocoli zonele cu lucrări începute în cadrul proiectelor de mobilitate, în cea mai mare parte a orașului.

START – bulevardul 1 Decembrie, interscția cu strada Cloșca – sensul giratoriu de la intersecția cu Calea Moților – coborâre pe Calea Moților până la sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Decebal, Marcus Aurelis și Doinei – urcare pe Calea Moților – intrare pe strada Aurel Vlaicu – sensul giratoriu de la Hotel Cetate, la intersecția cu strada Unirii – FINISH.

Printre piloții care vor lua startul în cursa de la Alba Iulia, se numără și albaiulianul Tudor Pop, pilot participant din partea CSM Unirea Alba Iulia.

VEZI: Pilotul de raliu din Alba, Tudor Pop va participa la Campionatul Național de Super Rally. Etapa a II-a are loc la Alba Iulia

Parcul de Service va fi amenajat pe bulevardul 1 Decembrie, între intersecțiile cu strada Vasile Goldiș și strada Cloșca.

Prezentarea piloților și festivitatea de premiere va avea loc tot pe bulevardul 1 Decembrie, în zona blocurilor M7 și M8.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Leahu Claudiu

    miercuri, 17.05.2023 at 13:24

    Buna ziua, aveam emotii ca nu gasiti un traseu ( la ce strazi au mai ramas intregi).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax