Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cei doi suspecți de UCIDEREA unei femei de 55 de ani din Biia, ARESTAŢI preventiv pentru omor, tentativă de viol şi furt

Publicat

vlcsnap-2017-01-20-16h58m05s649 Cei doi tineri de 19 ani, suspecţi în cazul crimei de la Biia, au ajuns în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat, tentativă de viol şi furt. Reamintim că joi după-amiaza, o femeie de 55 de ani din localitate a fost găsită fără viaţă, legată la mâini, parţial dezbrăcată şi cu urme de violenţă pe corp.

UPDATE: Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi inculpaţi, Gheorghe Adrian Fundăcescu şi Marius Adrian Groza, de 19 ani, din Biia. Decizia poate fi contestată în termen de 24 de ore.

Vezi şi CRIMĂ cumplită la Biia. O femeie de 55 de ani a fost găsită fără viaţă, cu mâinile legate si posibil strangulată. Doi tineri de 19 ani, REŢINUŢI

Potrivit IPJ Alba, joi după-amiaza, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, din Biia, comuna Şona, a fost găsită în locuinţa sa, decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de doi tineri, ambii de 19 ani, din Biia, care, în 15 ianuarie 2017, seara, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima.

Ulterior ar fi încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul.

Înainte de a părăsi locuinţa victimei, cei doi tineri ar fi sustras un telefon mobil.

G.M.A. şi F.G.A. au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

YouTube video

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba:

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 20.01.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, faţă de inculpaţii Fundăcescu Gheorghe Adrian şi Groza Marius Adrian pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol, omor calificat şi furt calificat.

La aceeaşi dată, s-a formulat propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba.

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 15/16.01.2017, cei doi inculpaţi în vârstă de 19 ani, ambii din comuna Şona, sat. Biia, jud. Alba, s-au deplasat la locuinţa victimei I.I. în vârstă de 55 ani, cu intenţia de a consuma împreună băuturi alcoolice, accesul în locuinţă fiindu-le permis de către victimă care îi cunoştea. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpaţii au luat hotărârea infracţională de a întreţine raporturi sexuale cu victima, sens în care, prin constrângere, au dezbrăcat-o şi, pentru că victima s-a opus şi a început să strige după ajutor, au agresat-o fizic.

În urma agresiunilor, victima a decedat, iar cei doi inculpaţi şi-au însuşit telefonul mobil marca Nokia aparţinând victimei, precum şi mai multe bunuri ale acesteia pe care le-au aşezat în trei plase de rafie”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax