Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arata zona unde ”Lae Cascadorul” din Alba Iulia va face duminică un show auto. De la ce oră va avea loc evenimentul

Publicat

Lae Dreghici, sau ”Lae Cascadorul” cum este cunoscut în Alba Iulia va face duminică, 20 august, un show auto, în zona ”Trei Poduri”. 

Acesta a pregătit o rampă de pe care va sări peste o baltă, cu un autoturism special modificat pentru cascadorii. De asemenea, Lae a anunțat că pe lângă cascadorii va fi și un show auto pentru cei prezenți alături de el.

AICI: VIDEO Momentul în care Lae Cascadorul sare cu mașina, la 71 de ani

Evenimentul va avea loc în zona Trei Poduri, de la ora 12.30.

Cunoscutul cascador Lae Dreghici, în vârstă de 71 de ani, renumit la nivel național prin dificultatea cascadoriilor sale, cu care a impresionat inclusiv în mai multe filme româneşti celebre, vă invită duminică, 20 august, ora 12.30, pe pășunea Lancrăm – zona Trei Poduri (lângă Hotel Allegria) la o serie de noi cascade pregătite special pentru albaiulieni și turiști.


Lae Dreghici a rămas faimos pentru spectaculoasa cascadorie auto din 1995, când a evoluat în faţa a 50.000 de spectatori pe şoseaua de centură din Alba Iulia și când a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri aşezate unul după celălalt, cascadorie care l-a adus și în atenția presei internaționale”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax