Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Incendiul de la fabrica ”Solina” din Alba Iulia nu a putut fi stins azi noapte. Cum arată locul, după 24 de ore

Publicat

YouTube video

Incendiul de la fabrica de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia nu a putut fi stins în noaptea de sâmbătă spre duminică. Intervenția pompierilor continuă în această dimineață, a anunțat maiorul Ovidiu Costea, prim adjunct al șefului ISU Alba.

Vezi și: Incendiul de la Fabrica Solina-Supremia NU A FOST STINS, la 12 ore de la izbucnirea focului. Filmul unei zile de coșmar

La ora 07,45, la peste 25 de ore de la izbucnirea incendiului, la fața locului încercau să stingă incendiul 30 de pompieri.

s

ISU folosește la fața locului 6 autospeciale de lucru cu spumă și apă, o autoscară mecanică și 3 motopompe cu care alimentează din râul Ampoi autospecialele.

Vezi și: UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

De altfel, pompierii au luptat cu flăcările toată noaptea în încercarea de a lichida toate focarele existente sub materialele din care era confectionata hala și care s-au prăbușit în urma incendiului.

YouTube video

Duminică, o comisie de anchetă va demara cercetările pentru stabilirea cauzelor care au generat incendiul precum și cele care au favorizat propagarea acestuia, a transmis ISU.

Azi noapte, focul a ars în continuare. Pompierii s-au luptat cu flăcările însă nu au reușit să stingă focarele. Video ISU realizat sâmbătă seară târziu:

YouTube video

Sursă video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax