Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Îngrămădeală la Casa de Pensii din Alba Iulia, și la vizita ministrului Muncii. Cum s-a făcut ”ordine” printre pensionari

Publicat

Ministrul Muncii a ”făcut ordine” la vizita de la Casa de Pensii din Alba Iulia. Zeci de persoane, unele din afara orașului, stăteau la coadă, fără a fi respectată distanțarea fizică pe timp de pandemie.

În jurul orei 10.00, în jur de 30 de persoane așteptau să intre în sediul Casei de Pensii. Nu se respecta distanțarea fizică, așa cum a fost cazul de mai multe ori până acum.

La vizita ministrului, conducerea instituției a impus distanțarea și angajații au adus scaune pentru cei care stăteau la coadă.

Citește și TABEL: Cât costă ca să îți cumperi 6 ani de vechime în muncă. Sumele plătite de cei care vor să obțină pensie fără să fi cotizat

Pensionarii i-au spus ministrului problemele cu care se confruntă. Unii au menționat că așteaptă de mai bine de 2 ani să li se rezolve dosarele.

Ministrul a vorbit și de problema numărului de telefon de la casa de pensii (robot), la care nu răspunde nimeni.

Întrebată de reporterul Alba24.ro de ce doar acum, în timpul vizitei ministrului Violeta Alexandru se iau măsuri pentru respectarea distanțării sociale, directorul CJP Alba, Cornelia Miclea, a precizat că angajații instituției ies de fiecare dată când se fac cozi în fața sediului și reamintesc pensionarilor să respecte măsurile de distanțare socială.

”În fiecare zi iese câte un angajat și discută cu pensionarii. Noi le luam numărul de telefon și apoi le comunicăm datele. Vă dați seama (n.r. pensionarii) că ei nu vor. Vedeți că de două minute am discutat cu dânșii și nu vor să se distanțeze.

Noi am încercat să facem un circuit că să se păstreze distanțarea socială, la fiecare ghișeu este câte o persoană care comunică cu funcționarul și o persoană care este în așteptare”, a declarat Cornelia Miclea pentru alba24.ro.

Ministrul Muncii şi protecţiei sociale, Violeta Alexandru, se află, luni, într-o vizită de lucru în județul Alba.

După vizita de la Casa Județeană de Pensii, ministrul se va afla la patru mari angajatori din Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Vezi și Alin Ignat: Sute de dosare pierdute la Casa de Pensii din Alba au fost recuperate. Din cele 8000 restante, 6000 sunt rezolvate

Programul ministrului în județul Alba, luni, 3 august:

ora 09.00 – vizită la Casa Judeţeană de Pensii Alba

ora 11.30 – vizită de lucru la SC IPEC SA Alba Iulia

ora 13.30 – vizită de lucru la SC IAMU SA şi Bosch Rexroth Blaj

ora 15.30 – vizită de lucru la Star Assembly Sebeş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Elena

    luni, 03.08.2020 at 13:32

    Am stat si eu tot la fel la Casa de Pensii Alba. Nu s-a respectat distanta si daca e lume multa nici nu ai cum, pe acolo intra si iasa masini. Isi bat joc de pensionari. Nu iasa nici un angajat al institutiei. Ei au grija inauntru sa fie cate o persoana la fiecare ghiseu, in rest afara nu intereseaza pe nimeni si nu este nici loc unde sa pastrezi distanta. Le-am propus sa se stea in fata cladirii si nu lateral ca e umbra si este spatiu pe trotuar, sunt banci, e mai civilizat, dar nu e organizare nici cu d-na asta directoare. Au pus-o numai asa ca e de-a lor, in rest nu cred ca s-au schimbat multe. Am trimis o scrisoare dnei director de o luna si ceva, normal trebuia sa-mi raspunde ceva pe e-mail ca a primit scrisoarea si au in vedere niste lucruri. Nimic. Sa treaca ziua sa-si ia salariul.

  2. Cucubau

    luni, 03.08.2020 at 16:44

    Rog pe dna ministru să urgenteze dosarele de pensionare a lui Dorel de la Distrigaz și Renel. Motivul: acesta nu mai face față fișei postului și a început să se joace cu mercaptanu si comutatoarele electrice. Ca dovadă: din 26.07.2020 nu mai avem gaz iar azi 3.08.2020 nu mai avem curent. Vă rog ajutați-ne și dați-le câte-o pensie specială.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax