Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lupte grele pe străzile din Kiev. Populația opune rezistență rușilor. Civilii au pregătit cocktail-uri Molotov

Publicat

S-au dat lupte grele de stradă în Kiev, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pe străzile din capitala Ucrainei, oamenii au pregătit cu cocktail-uri Molotov și sunt pregătiți să apere orașul de invadatori. 

Populația s-a dovedit un adversar aprig în fața ofensivei ruse.

YouTube video

Mii de civili s-au alăturat armatei pentru a opri invadatorii. Vineri, autoritățile anunțau că au distribuit peste 18.000 de arme cetățenilor care vor să apere țara.

Consilierul ministrului de interne, Anton Gerashchenko, a publicat sâmbătă o filmare cu un TAB rusesc incendiat cu cocktail-uri Molotov. 

Cu o zi în urmă, pe 25 februarie, pe canalul Telegram al Parlamentului unicameral al Ucrainei (Rada Supremă a Ucrainei) a fost publicată o imagine cu instrucțiuni pentru realizarea de cocktail-uri Molotov.

Citește și UPDATE LIVE Război în Ucraina, ziua a treia. Asaltul rușilor continuă asupra Kievului. Fiecare minut de rezistență este o victorie

„Ucraina mai presus de toate! O rețetă pe care toată lumea ar trebui să o cunoască!” este mesajul transmis.

A fost o noapte dificilă pentru Ucraina. Lupte intense între armata ucraineană şi trupele ruse au avut loc la periferia estică a oraşului Kiev.

Vezi UPDATE FOTO-VIDEO: Război în Ucraina, ziua a treia. Asaltul rușilor continuă asupra Kievului. Fiecare minut de rezistență este o victorie

În capitala Ucrainei au fost auzite o serie de explozii şi tiruri de mitralieră, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trupele ruse încearcau să pătrundă în capitala Ucrainei.

Un bloc de locuințe cu peste 20 de etaje dintr-o zonă rezidențială din Kiev a fost lovit în plin de o rachetă, sâmbătă dimineața. Armata ucraineană a anunțat că proiectilul a fost tras de armata rusă. Din clădire au fost scoase persoane rănite.

Citește și VIDEO: Război în Ucraina. A patra zi de REZISTENȚĂ. Rușii nu reușesc să ocupe Kievul. Lupte grele pentru fiecare metru de pământ

 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax