Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Mărioara de pe Muntele Găina. Povestea emoționantă a unei femei și a fiului ei, spunsă în emisiunea ”Izolați în România”

Publicat

YouTube video

Un om străin e o sărbătoare aici. Emisiunea ”Izolați în România” a poposit în județul Alba, pe Muntele Găina, unde jurnaliștii au descoperit povestea emoționantă a unei mame de la munte, și nu doar a ei.

Emisiunea a fost realizată de TVR Timișoara (realizator Dite Dinesz, imagine Marius Danci, montaj Constantin Buță, post procesare sunet George Craioveanu, ilustrație muzicală Mihaela Constantinescu).

Mărioara avea la momentul filmării, în 2019, 57 de ani. Toţi trăiţi în cătunul Enăşeşti.

La 47 de ani, Dumnezeu i-a dăruit un copil. La scurt timp, a rămas singură cu el.

Fiecare zi e o rugăciune pentru el: să meargă cu bine la şcoală şi să îşi găsească un rost cât mai e ea. Dar el ştie deja, vrea să rămână aici, să nu lase cătunul pustiu.

Mărioara e o mamă de la munte, coseşte şi coboară pădurea pentru copilul ei. Răzvan e copilul cu o copilărie grea – coseşte şi are grijă de mama lui. Face cât poate să o ajute.

Niciodată nu a fost plecat mai mult de o zi, şi atunci numai până la medic”.

Foto: Capturi video ”Izolați în România”

Citește și: VIDEO: Povești de viață din cătunele Apusenilor. Ultimul episod al seriei ”Izolați în România” 2019, filmat în județul Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax