Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Misiune specială de 8 martie a polițiștilor, pompierilor și jandarmilor din Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Polițiștii, pompierii și jandarmii din Alba au avut o misiune specială de 8 martie. Locul misiunii a fost Cetatea Alba Carolina. 

În jurul orei 12.00, un echipaj de poliție și-a făcut apariția în zona Obeliscului ”Horea, Cloșca și Crișan”. În spatele lor, o dubă a jandarmeriei se îndrepta spre același loc. 

Mai mult de atât, în zona, o autospecială a pompierilor a aparut. Imediat toate cele trei autospeciale de jandarmi, pompieri și poliție s-au poziționat în fața Porții a III-a, a Cetății Alba Carolina.


Din ele au coborât echipajele, însă nu înarmați sau gata de a stinge un incendiu. Au avut o misiune mai specială, cea de a oferi flori doamnelor și domnișoarelor aflate în Cetatea Alba Carolina.

Misiune specială de 8 martie

”Înarmați” cu flori aceștia au început să meargă prin Cetate. Fiecare doamnă sau domnișoară a primit câte o floare din partea echipajelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Pe lângă flori femeile au primit și câte o urare din partea forțelor de ordine prezente în Cetatea Alba Carolina.

@alba24.ro_oficial Politistii, jandarmii si pompierii au avut o misiune speciala de 8 martie: Sa ofere flori doamnelor si domnisoarelor. #politie #politiaromana #politiaromana🇷🇴 #jandarmerie #jandarm #politist #jandarmeriaromana #pompieri #pomierii #isu #8martie #ziuafemeilor #femei #misiune #misiuneatiktok #interventii #alba #cetateaalbacarolina #albaiulia #albaiulia💯🇹🇩 #ziuafemeilor #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #foryou ♬ original sound – Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax