Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Momentul în care autorul crimei din Mediaș a scos cuțitul în fața unei grupări rivale. Răfuiala din club

Publicat

YouTube video

Noi imagini terifiante apar în cazul tânărului de 25 de ani ucis în fața unui club din Mediaș. Camerele de supraveghere din interiorul barului au surprins momentul declanșării scandalului dintre două grupări de bărbați, ce s-a transformat rapid într-o bătaie generală, încheiată într-o baltă de sânge.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:00, Rusu Marius stătea la o masă din club alături de alte persoane. În acel moment un grup de 10 bărbați, printre care și victima își fac apariția în incinta barului.

Citește și Crima din Mediaș: Un al doilea bărbat din Alba, reținut. Era, de asemenea, eliberat pe baza recursului compensatoriu

Grupul nou venit merge înspre masa lui Rusu, unde din video se poate vedea că între cele două grupări în câteva secunde începe o bătaie generală.

Se împart pumni și picioare, iar la un moment dat un bărbat cade pe jos, unde este lovit cu pumnii și picioarele. Pe imagini apare un moment în care un alt bărbat care pare a fi Rusu, este căzut la pământ și lovit, dar acesta se ridică în cele din urmă, iar un alt bărbat din gruparea adversă aruncă cu un scaun înspre acesta. 

Video-ul cu atacul din stradă îl puteți vedea în linkul de mai jos. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional.

VEZI ȘI: VIDEO Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat prin recurs compensatoriu

Din bătaia generală se distinge momentul când în prim plan apare un bărbat ce pare a fi Marius Rusu cu cuțit în mână și îi amenință pe cei care i-au atacat grupul din care făcea parte.

Pe un alt video făcut public, apar imaginile în care se observă cum victima, aleargă și alunecă pe gheață, moment în care este prins din urmă de mai mulți bărbați și lovit, de unul dintre ei de mai multe ori cu un cuțit în picior, în timp ce altul îl lovea cu pumnii.

În urma loviturilor de cuțit artera femurală a victimei este secționată, bărbatul decedând din cauza pierderii de sânge la scurt timp după incident.

Știrea inițială: Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri aflați într-un club din Mediaș.

La un moment dat, tinerii au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul în vârstă de 25 de ani a murit la spital.

 Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind dat în urmărire generală. Agresorul se numește Marius Rusu iar victima sa se numea Marius Costăchescu.

Video-ul cu atacul din stradă îl puteți vedea în linkul de mai jos. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional.

VEZI ȘI: VIDEO Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în Mediaș, condamnat, în trecut, pentru tentativă de omor și tâlhărie

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Sursă video: oradesibiu.ro

Sursă foto: captură video youtube

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax