Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O parte dintre operatorii economici de la Alba Mall, controlați de Protecția Consumatorului, și-au remediat deficiențele

Publicat

O parte dintre operatorii economici care își desfășoară activitatea la Alba Mall, controlați de inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Alba (CJPC Alba), și-au remediat deficiențele. 

Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții instituției, care au postat și o serie de imagini foto și video. 

”Autoritatea noastră se află permanent în slujba consumatorului, îi apărăm drepturile în orice condiții și, de aceea, cetățenii au încredere în noi și în eforturile noastre.

Legea este singurul instrument cu care lucrăm.

Oricine încearcă să politizeze acțiunile noastre, în vreun fel, își dovedește, astfel, intenția de a ține gunoiul sub preș, de a acoperi neglijența sau dorința de a obține un profit nemeritat al unora dintre operatorii economici.

Consumatorii nu au nici o vină pentru oricare dintre aceste intenții care se află în afara legii.

Așa că noi continuăm să le apărăm drepturile, iar atunci când operatorii economici remediază cu celeritate deficiențele constatate de comisari, nu întârziem să facem cunoscut acest lucru.

Tot cu sprijinul presei și tot prin intermediul imaginilor realizate la recontrol” este mesajul transmis de Emil Nistor, comisar șef adj. CJPC Alba.

Citește și FOTO: Amenzi de peste 160.000 de mii de lei, după controlul ANPC la Alba Mall și la alte restaurante din județ. Nereguli găsite

Declarația acestuia, legată de ”încercarea de politizare” ar putea avea legătură cu atacul lansat de deputatul de Alba Alin Ignat, care a spus că PSD urăște antreprenorii, cu referire la aceste controale.

Inspectorii CJPC Alba au desfășurat în data de 10 ianuarie 2023 o serie de verificări la mai mulți operatori economici din județ.

În total au fost verificați 14 operatori economici din domeniul alimentației publice. Printre aceștia, și câteva restaurante din Alba Mall.

Detalii despre declarațiile lui Alin Ignat AICI.

Foto/video: CJPC Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    joi, 12.01.2023 at 08:43

    extraordinar domnule dragă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax