Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Preotul din Alba Iulia, Oliviu Botoi: Crăciunul prilej de odihnă fizică și spirituală. Pe cine trebuie să colindăm

Publicat

Semnificația Crăciunului în rândul credincioșilor a fost explicată de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, Oliviu Botoi. 

Acesta a detaliat pentru alba24.ro care este cea mai importantă trăire pe care un creștin trebuie să o aibă de Crăciun: iubirea față de aproape. 

Creștinii trebuie să vadă sărbătorile de Crăciun ca pe o împlinire. O serie de împliniri ”care vin întodeauna de la oameni, de la bucuria celor dragi, din comuniunea pe care noi o trăim cu toți cei dragi ai noștri”, a explicat Oliviu Botoi.


De asemenea preoții îi îndeamnă pe creștini ca pe lângă odihna trupului din aceste zile, oamenii să profite și să își odihnească și spiritul. Odihna trupului se produce atunci când creștinul merge la biserica cu ocazia slujbelor de Crăciun.

Un alt fapt de care nu trebuie să uite oamenii în aceste zile este colindul. Să îi colinde pe cei apropiați, dar mai ales pe cei pe care nu ar îndrăzni să îi colinde de obicei sau să le deschidă ușa, a mai explicat preotul Oliviu Botoi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax