Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Senatorul Matieș compară plecarea din PSD Alba la AUR cu un divorț. Ce spune că i-a cerut George Simion să facă în partid

Publicat

Senatorul Călin Matieș, ex PSD, actual AUR a fost prezent în studioul Radio Alba24.ro, alături de jurnalistul Emil Pojar. Acesta a vorbit despre trecerea sa de la social democrați, la formațiunea condusă de George Simion. 

Matieș a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Victor Negrescu, pe care din câte se pare îl consideră principalul vinovat pentru plecarea sa, dar și discuțiile pe care le-a avut cu Simion. 

În linii mari ca și la conferința de presă de vineri, 10 noiembrie, Matieș a precizat că ar fi plecat din PSD după ce Negrescu nu i-ar fi dat alternativa să ”iasă onorabil” din lupta pentru Primăria Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Lovitură dură pentru PSD, în Alba: Senatorul Matieș a plecat la AUR cu o peste 100 de membri din organizație

Mai exact a spus că organizația locală PSD Alba Iulia s-a împotrivit față de un posibil transfer al primarului Pleșa la PSD și o candidatură a acestuia pentru încă un mandat la primărie.


Mai mult de atât, a comparat plecarea dintr-un partid politic cu divorțul dintre o femeie și un bărbat.

Legat de discuțiile pe care le-a avut cu George Simion, Matieș a spus că liderul AUR i-ar fi cerut să organizeze partidul la nivel județean și să rămână candidatul la Primăria Alba Iulia.

Însă nici nu ar zice pas unei posibile candidaturi pentru încă un mandat de senator.

CITEȘTE ȘI: PSD Alba Iulia, reacție la plecarea lui Călin Matieș din partid: ”Traseist convertit la doctrina extremistă și rasistă a AUR”

Întrebat dacă AUR este un partid cu valențe extremiste, Matieș nu a răspuns și a dus discuția într-o altă zonă.

Reamintim că vineri, 10 noiembrie, senatorul a plecat de la PSD la AUR, după o serie de neînțelegeri în partid și alături de el a luat și peste 100 de membri social democrați din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. M.Alexandra-Diana

    sâmbătă, 11.11.2023 at 21:21

    Un inșlipsit de onoare și doar ahtiat după ciolan . Sa meargă la brutărie a acolo ii este locul.

  2. Mircea

    sâmbătă, 11.11.2023 at 21:23

    Pe asta nu are rost sa ii puneti intrebari uitativa doar la fata lui si nici sa vb nu trebuie spune tot doar sa ii vezi fata.

  3. Circul

    duminică, 12.11.2023 at 09:02

    Spectacolele de circ ambulant schimbă deseori piața dar și clovnii !
    La alegeri, romanii vor demonstra dacă mai vor pîine si circ sau o orchestră simfonică cu un dirijor talentat!

  4. Pamfil

    luni, 13.11.2023 at 11:03

    „ăștia-s iecsperțîî pe la noi” cum zicea o reclama celebra. FSN-istii de orice culoare au aceeasi doctrina, de aia e usor pt membrii lor sa fie traseisti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax