Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba Iulia, reacție la plecarea lui Călin Matieș din partid: ”Traseist convertit la doctrina extremistă și rasistă a AUR”

Publicat

PSD Alba a reacționat după plecarea din partid a senatorului Călin Matieș, candidatul anunțat de social-democrați pentru postul de primar al municipiului Alba Iulia. 

Într-o postare pe contul de Facebook, reprezentanții partidului lansează o serie de atacuri asupra acestuia.

Vezi și VIDEO Lovitură dură pentru PSD, în Alba: Senatorul Matieș a plecat la AUR cu o peste 100 de membri din organizație

Matieș este numit ”traseist convertit la doctrina extremistă, anti-românească și rasistă a AUR”.

Reamintim că senatorul Matieș și-a anunțat vineri, plecarea de la PSD la AUR.

Comunicatul PSD Alba Iulia după plecarea lui Călin Matieș:

”PSD Alba Iulia rămâne o organizație unită care luptă pentru interesele albaiulienilor

PSD Alba Iulia respinge în mod ferm declarațiile false ale traseistului Călin Matieș, proaspăt convertit la doctrina extremistă, anti-românească și rasistă a AUR.

Nu a existat nicio decizie a organizației PSD Alba Iulia de a trece în bloc la AUR. Prin decizia luată de fapt face jocurile PNL și transformă AUR în brelocul liberalilor.

Toți liderii importanți ai organizației, alături de majoritatea covârșitoare a membrilor, au rămas consecvenți valorilor și principiilor social democrate, parte a unei echipe decise să redea administrația publică albaiulienilor.

De altfel, majoritatea din cei anunțați nu au fost niciodată în PSD.

Călin Matieș nu a fost dat afară și nu ia fost solicitat de organizație să plece.

Vezi și Crește tensiunea în interiorul PSD Alba din cauza unor întâlniri ”interzise”. Matieș – întâlnire cu AUR, Negrescu – cu Pleșa

Decizia de a îmbrăca, din nou, haina traseismului îi aparține în totalitate, iar motivația, cum poate intui oricine, a fost aceea a păstrării unui post călduț și promisiunea unui nou mandat, fie el și din partea unui partid extremist, cum este AUR.

Justificările oferite de acesta nu sunt doar puerile, ci sunt niște minciuni grosolane.

Candidatura lui Călin Matieș pentru Primăria Alba nu a fost pusă niciodată în pericol de jocuri de culise, așa cum susține acesta, ci doar de propria lui performanță.

Anunțul candidaturii sale, repetat cu obstinație, însă lipsit de proiecte serioase pentru comunitate, a făcut ca toate studiile și sondajele să-l plaseze mult sub scorul partidului și mult sub principalii contracandidați.

Citește și Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, fotografie cu Marcel Ciolacu. Explicații privind speculațiile că ar candida de la PSD

Organizația Municipală din Alba Iulia este deja coordonată de vicepreședintele organizației municipale și vicepreședinte al PSD Alba, domnul Florin Tomuța, antreprenor cu o vastă experiență, implicat activ în viața comunității locale.

Mai mult, niciun consilier local al PSD în Alba Iulia nu a părăsit partidul, demonstrând lipsa de credibilitate a demersului.

Călin Matieș nu are niciun fel de credibilitate, pentru că dacă era onest cu alegatorii demisiona și din funcția de senator obținută pe lista PSD

PSD Alba Iulia a obținut scoruri și de 28% la alegerile europene din 2014, cu mult înaintea blaturilor sale.

Lui Călin Matieș nu i-a fost oferit niciodată o „variantă sigură”, așa cum susține acesta, în speță poziția întâi pentru candidatura la Camera Deputaților.

Nici nu ar fi avut cum să-i promită cineva așa ceva, candidații fiind desemnați în urma unei competiții interne, în baza susținerii membrilor și a performanței dovedite.

Realitatea este că trecerea lui Călin Matieș la AUR este bazată strict pe dorința acestuia de a-și asigura un post călduț, de a-și securiza o candidatură și un nou mandat.

PSD Alba Iulia, în ciuda planurilor traseistului Călin Matieș, planuri la care prietenii lui din PNL priveau cu jind, nu are de suferit.

Ba chiar, prin plecarea unui om lipsit de coloană vertebrală și principii, a unui oportunist de carieră, mereu cu ochii pe ciolan, organizația are de câștigat.

Vezi și Imperiul austro-ungar ”judecat pentru crimă” la Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, Funar și un lider AUR pe post de judecători

PSD Alba Iulia rămâne o organizație serioasă, cu oameni de valoare, implicați în comunitate și deciși să schimbe viața cetățenilor în bine.

Suntem convinși că împreună vom construi o organizație credibilă și serioasă, care să lupte pentru Alba Iulia, pentru un oraș dezvoltat, verde, curat, cu investiții serioase și școli moderne.

Adevărații PSDiști și albaiulienii nu se vor lăsa păcăliți de clovni și vor susține o echipă serioasă ce luptă pentru oameni.

Biroul municipal PSD Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 10.11.2023 at 17:32

    Cei pe care îi racolaţi voi ce sunt ? Cred că prin acest articol v-aţi făcut şi autocritica. De altceva nu sunteţi în stare.

  2. X

    vineri, 10.11.2023 at 19:04

    Cum puii mei luptați voi pentru albaiulieni ,când interimatul vostru nici măcar nu știe unde e județul pe hartă?

  3. Y

    vineri, 10.11.2023 at 19:48

    Cum puteți spune că sunteți onești și corecți când însăși liderul PSD este un mincinos ordinar care nu a făcut nimic din ce a promis…. uite că sunt corecți cei din Alba… bine v au spus ciuma roșie

  4. Pripon Marius

    luni, 13.11.2023 at 08:16

    o mizerie de organizație!PSD ALBA=HOTIE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax