Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Coșmar într-un apartament din Alba Iulia, cu acoperișul în renovare. Plouă în casă ca afară

Publicat

Proprietarul unui apartament din Alba Iulia s-a trezit cu locuința inundată după ploaia de duminică. Blocul se află în reabilitare, iar acoperișul a fost decopertat de către muncitori. Aceștia din urmă nu au luat măsurile necesare pentru ca apartamentele de la ultimul etaj să nu fie inundate, în cazul în care va ploua. 

Proprietarul unui apartament situat la etajul 4 al blocului 23, scara B, de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, ne-a trimis duminică mai multe imagini și o filmare cu apa care se infiltrează prin tavan, după ce imobilul a fost decopertat pentru lucrări de reabilitare.

Potrivit cetățeanului, în urmă cu ceva timp, muncitorii au decopertat tot acoperișul blocului. Deși au fost anunțate ploi torențiale, nu s-au asigurat că în cazul în care va ploua, apartamentele să nu fie inundate. Au folosit mai multe bucăți de folie pentru a acoperi plafonul peste ultimul etaj, însă acestea au fost insuficiente.

Pe imaginile transmise se poate observa cum apa s-a infiltrat prin tavan și practic picură în tot apartamentul.

Pentru a nu afecta și mai mult locuința, proprietarul a poziționat pe podea mai multe vase, ligheane și prosoape.

Cetățeanul a spus că a încercat să urce pe acoperiș, pentru a vedea dacă poate opri infiltrarea apei, însă accesul este blocat.

Nu este pentru prima dată când apartamentul acestuia este inundat. După ultima ploaie, cetățeanul spune ca ar fi avut o discuție cu constructorul și muncitorii. Unul dintre ei l-ar fi acuzat că și-ar fi stropit pereții cu furtunul, iar un altul l-ar fi sfătuit să stea cu umbrela în casă.

Citește și VIDEO: Apartamente inundate într-un bloc din Alba Iulia, unde o firmă face lucrări de renovare. Pagubele suferite de locatari

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis atunci că locuințele vor fi renovate, respectiv aduse la stadiul dinaintea incidentului, pe cheltuiala constructorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate