Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO-Știrea ta: Cugireni înghesuiți „ca sardelele” într-un microbuz. Mulți preferă să meargă pe jos

YouTube video

Publicat

Transportul în comun poate fi un adevărat chin atunci când numărul de persoane depășește cu mult capacitatea autobuzului. Asta se întâmplă și la Cugir, unde cei care călătoresc cu microbuzul stau lipiți unul de altul. Și în aceste condiții oamenii se bucură că prind câțiva centimetri pătrați în care să stea nemișcați, pentru că altfel sunt nevoiți să meargă pe jos. Situația a fost sesizată și filmată de un cititor Alba24.ro. 

„Orașu Cugir ora 15.00. Livio Dario transportă oameni ca animalele sau sarmalele în oală. Cine prinde loc în picioare îi bine, dacă nu mergi pe jos. Primarul doarme, iar firmei Livio Dario nu-i pasă!!!”, transmite cititorul.

Acesta spune că sunt zilnic câte 30-35 de oameni care merg cu microbuzul de pe ruta 1 Decemmbrie – Paulista – Prichindel – Primărie – Piata Sus și Râul Mic și sunt mulți care merg pe jos pentru că știu că nu au loc.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Un călător

    miercuri, 28.02.2018 at 13:39

    La fel s-a circulat și azi dimineață în autobuzul LivioDario de la Vinerea la ora 6,30.Pericol iminent de îmbolnăvire de gripă. Am ajuns sa-la regretăm pe Herlea cu transportul lui. Pt. vinereni este mult mai rău decât pe timpul lui Herlea. La ora 15,00 vinerenii ajung acasă mai târziu decât angajațîi din Sibot sau Balomir. Aceasta din cauza sistemului de control al abonamentelor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax