Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

VIDEO: TESTUL DE SINCERITATE. Cine este Voicu Vușcan, candidatul cu care PSD vrea să câștige Primăria Alba Iulia

Publicat

Alba24 vă prezintă la Testul de Sinceritate cine este Voicu Vușcan, candidatul cu care PSD vrea să câștige Primăria Alba Iulia. 

2024 este un an special pentru politicieni și partide pentru că are o miză mai mare decât de obicei. Toate tipurile de alegeri posibile se întâmplă în acest an.

Mai avem și un val nemaiîntâlnit de populism amestecat cu extremism de dreapta și un așa zis suveranism care amenință funcționarea, dacă nu chiar existența structurilor europene.

Partidele traditionale, democratice si cu spririt european încearcă să contracareze acest val de ură și dezbinare. Dar uită să spună că poarta o mare parte din responsabilitate pentru această situație. Au ignorat ani în șir categorii de cetățeni care nu se simt reprezentați.

Una dintre metodele prin care partidele tradiționale încearcă să combată acest fenomen este reinventarea structurilor de partid. Prin aducerea unor oameni care nu au mai făcut politică și care au o imagine bună în societate. Dacă va funcționa sau nu această metodă, vom vedea anul acesta.

Unul dintre oamenii noi apăruți, de curând, în politică este Voicu Vușcan. A venit la Alba24 împreună cu cel care l-a adus în partid și care și-a asumat rolul de reformator al PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu.

Urmăriți Testul de Sinceritate, cu Claudiu Alexandru Makkai.

O discuție deschisă, despre cine sunt oamenii care vă cer votul și de ce o fac:

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. vaile

    luni, 08.04.2024 at 09:43

    pai nu intaleg cum o sa se imparta intre firma elit si primarie, ca trebuie sa fii nebun sa lasi un salar de mii de euro pe un salar amarat de primar, sau daca nu in spatele creierului lui sunt interese nelegale

  2. Mircea

    luni, 08.04.2024 at 10:18

    Una e sa furi dintr-o particica mica a orasului (elit) si alta este sa fraieresti 60000 de sulete si sa ii furi pe toti plus tot ce misca in oras:firme private,firme de stat ori simpli cetateni care au nevoie de ceva.Un mic imparat cu supusi.Da stati linistiti ca nici maties ori putin asta ce il avem nu sunt mai buni dimpotriva mult mai incompeteti Nu vedeti pe asta ce il avem?

  3. pilu

    luni, 08.04.2024 at 12:12

    „Partidele traditionale, democratice si cu spririt european.” Măi, ne lăsaţi, păi noi nu vedem căt spirit pun ăia din PE ca să nu ia totul ? Partidele tradiţionale sunt la ora asta nişte eşecuri penibile.
    Iar cu Vuşcan ăsta, cu care cred ei că reuşesc, cum se va impărţi între Primărie, Elit şi firma VV ONE ? Numai Negrescu ştie.

  4. jhvfdd

    luni, 08.04.2024 at 16:42

    Așa zișii „politicieni de carieră ” cred ca ne au lămurit in ultimii 30 de ani.Daca nici in oameni tineri care au făcut performanta in mediul privat nu aveti încredere, pe cine sunteti dispusi sa mai alegeti??
    PNL in Alba e doar un fel de PCR cu fonduri UE.
    PSD e doar de forma
    USR ați mai votat si ați văzut ce a devenit.
    Mai este si varianta vreunui sofer de pe bascula de la AUR.
    Doar romanii au mai imbratisat cu entuziasm dictatura proletara

  5. vasi

    luni, 08.04.2024 at 16:48

    era mai bine sisitemul lui ceausescu macar punea pe cineva care avea totusi habar ca de nu facea il mazileu

  6. codru

    luni, 15.04.2024 at 21:38

    E de ales un independent… Poate sunt si uni sustinatori si adepti ai autostrazii gara-centru-ampoi -cetate -gara si retur, fara parcari, refugii pentru masini pentru ca omul din oras, din provincie sa poata opri sa-si ia un medicament, sa opreasca la un butic si care vor pune votul pe cei care se lauda ca au facut orasul smart…: si au ruinat pe micii comercianti care castigau o pita din magazinele de la parterele blocurilor si care nu se mai pot aproviziona din cauza bordurilor cu avantaj castig marketurile strainilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax