Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Valer Stancu, autorul CRIMEI de la Sebeş, adus la sediul Poliției din Alba. Ce a spus la coborârea din dubă

Publicat

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal, miercuri, pe un tânăr, la Sebeş în plină stradă, este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Valer Stancu (37 de ani, din Pianu de Sus) este cercetat penal pentru omor.

„În fapt, s-a reținut că, la data de 16.05.2018, în jurul orei 12.00, între victima B.A.I. și inculpatul STANCU VALER, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Adiță, victima crimei din Sebeș, avea doar 32 de ani şi locuia în comuna Pianu. Tânărul era căsătorit de doar 10 zile. Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit.

Vezi şi CRIMA de la o cafenea din Sebeș: Cine era tânărul care a fost înjunghiat mortal pe terasa localului din localitate

În noaptea de miercuri spre joi, la câteva ore după crimă, cabana celui care a comis fapta, Valer Stancu, a fost incendiată.

Cabana din lemn, în suprafaţă de 100 mp, a fost distrusă în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu: „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, potrivit ISU Alba.

Joi dimineaţă, autorul crimei de la Sebeș a fost adus la sediul IPJ Alba pentru audieri în legătură cu incendiul ce a avut loc la cabana acestuia, în timpul nopții de miercuri spre joi, din localitatea Pianu de Sus. La momentul intrării în sediul Poliţiei, bărbatul a spus că ştie cine i-a dat foc la cabană şi a precizat şi un nume. Nu a spus însă nimic despre conflictul pe care l-a avut cu tânărul pe care l-a înjunghiat.

Citeşte şi Cabana autorului crimei de la Sebeș, INCENDIATĂ în noaptea de miercuri spre joi. Focul a fost pus intenționat

Citește și Autorul CRIMEI de la SEBEȘ s-a PREDAT la trei ore de la comiterea faptei. Urmează să fie audiat de procurori

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMĂ la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, de un bărbat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax