Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VINERI: Încep lucrările în zona podului peste râul Mureş din Partoş. Circulaţia se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă

Publicat

Utilajele firmei „Newamport Compani” din Bistra vor putea fi văzute din nou, începând de vineri, în zona podului peste râul Mureş din cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia, unde vor fi demarate lucrări de asfaltare. Aşa cum vă anunţam în urmă cu o săptâmână, respectivul tronson din apropierea podului intră iarăşi în reparaţii, din cauza gropilor care au apărut în covorul asfaltic. Potrivit consilierului local Simone Albani, lucrările vor fi finalizate cel târziu la începutul săptămânii viitoare, iar weekend-ul acesta circulaţia în zonă se va desfăşura alternativ, pe un sens de mers.

Consilierul liberal a făcut precizări cu privire la lucrările executate în zona podului peste râul Mureş de la intrare în Alba Iulia: „Ştiţi că în ultima perioadă, în zona respectivă au fost diferite probleme. Din păcate, acolo, zi de zi se formează cozi de kilometri din cauza gropilor care s-au format la intrare în Alba Iulia, imediat după pod. În sfârşit am reuşit să găsim o soluţie. Prima dată, doamna Moldovan din cadrul Primăriei (Silvia Moldovan, directorul Direcţiei Tehnice – n.r.) se gândise să refacă tot drumul acolo, dar în situaţia actuală se lucrează şi pe partea din Oarda şi nu avem unde să deviem traficul; ne-am hotărât efectiv să curăţăm asfaltul care este degradat şi să facem un covor nou de la ieşirea de pe pod şi până la dispensar”.

Autorităţile locale îşi propun ca lucrarea să fie finalizată până la începutul săptămânii viitoare, luni, deoarece angajaţii firmei vor lucra tot weekend-ul care urmează.

Informaţiile de ordin administrativ furnizate jurnaliştilor de Simone Albani nu au fost pe placul primarului Mircea Hava care consideră că acesta se bagă ca musca-n lapte în treburile primăriei:

„Deși a avut  la dispoziție destui ani să învețe o română măcar decentă, daca nu perfectă, Albani și-a facut o marca înregistrată din maltratarea sistematică a limbii române. Oricând apare o mică ocazie, Albani, pe principiul preluăm și ne asumăm chiar fără a rezolva ceva, indiferent că e ANL, Bazin Olimpic sau podul de la Mureș, e și el acolo, pentru a comenta doar de dragul trecerii timpului și pentru a combate sau completa aberant absolut orice fac alții, de cele mai multe ori colegi din Primărie sau Consiliul Local.  În timp ce el nici nu vrea și nici nu cred că poate să facă. Reparațiile la puntea de legătură cu podul vor începe în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu pentru că așa a aranjat consilierul Albani, ci pur și simplu din rațiuni de eficiență și sigurantă a traficului. L-aș trimite înapoi la origini, lingvistice, bineînțeles, pe colegul Albani: ” aquila non capit muscas”. Ceea ce nu se traduce prin ce face el, adică prin „te bagi ca musca-n lapte”.- Mircea Hava, primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. administrator

    miercuri, 17.04.2013 at 16:33

    doamna moldovan, nu domnul moldovan

  2. Libane

    miercuri, 17.04.2013 at 17:26

    si cat o sa tina reparatia? ca zau, m-am saturat de acel pod-hodorog!

  3. vintana

    joi, 18.04.2013 at 09:38

    asfaltati drumul Piclisa -VURPAR si o sa vedeti ce o sa fiti laudati.
    Macar o data sa faceti o fapta mai bine gandita .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax