Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viorica Dăncilă, despre o posibilă grațiere a lui Liviu Dragnea: ”Doamne fereşte, nici nu se pune problema”

Publicat

„Doamne fereşte, nici nu se pune problema”, a răspuns scurt Viorica Dăncilă, întrebată în emisiunea ”Adevărul Live” dacă l-ar grația pe fostul șef PSD, Liviu Dragnea, în caz că ar ajunge președinte al României. 

Președintele PSD și candidatul partidului în cursa pentru Cotroceni, Viorica Dăncilă, a fost prezentă, luni, 7 octombrie în studioul emisiunii, unde a discutat despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul PSD.

Citește și Tânăr din Cugir, în arest la domiciliu, cercetat pentru viol. Ar fi profitat de o minoră de 10 ani

Întrebată despre demersurile lui Liviu Dragnea de a pune beţe în roate PSD-ului, Viorica Dăncilă a subliniat că „nu e o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure.

Ne întristează” a spus aceasta și a adăugat apoi că nu a mai discutat cu fostul preşedinte de dinainte ca acesta să fie arestat.

Totodată, premierul a respins scenariul în care l-ar graţia pe Liviu Dragnea în cazul în care ar fi aleasă preşedintele ţării. „Doamne fereşte, nici nu se pune problema. Nu”, a explicat Dăncilă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax