Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în România, până în 4 decembrie: Vine iarna, dar și frigul! Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vine frigul toamna vremea meteo ploaie frig

Vremea în România, până în 4 decembrie: Chiar dacă temperaturile scad simțitor, de la o săptămână la alta, vremea va fi în general mai caldă decât cea normală pentru această perioadă.

Meteorologii estimează, în prognoza meteo pe patru săptămâni, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă din an. Totuși, temperaturile scad de la o o zi la alta, așa încât maximele nu vor mai depăși 12-14 grade Celsius, iar minimele coboară sub pragul înghețului. Mai mult, se anunță și multe precipitații, care în zonele montane înalte se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea în județul Alba, în săptămâna 6 12 noiembrie 2023: după un început de săptămână frumos, cu temperaturi destul de generoase pentru luna noiembrie, urmează câteva zile cu vreme mohorâtă. De la mijlocul săptpmânii temperaturile scad simțitor, așa încât nu vom avea maxime care trec de 12-14 grade Celsius. Sunt anunțate și multe ploi, cu șanse mai mari miercuri, 8 noiembrie și în weekend.

ANM a actualizat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 6 noiembrie – 4 decembrie 2023.

Vremea în România, până în 4 decembrie. Săptămâna 6 noiembrie – 13 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Vezi și Vremea în Transilvania, în următoarele două săptămâni: Se răcește accentuat și vin multe ploi. Prognoza meteo pe regiuni

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice și local în extremitatea de sud, de est și de sud-est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în România, până în 4 decembrie. Săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Vremea în România, până în 4 decembrie. Săptămâna 20– 27 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în toate regiunile.

Vremea în România, până în 4 decembrie. Săptămâna 27 noiembrie – 04 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor putea fi ușor excedentare în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax