Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 16 septembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 2-16 septembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea se răceşte în următoarea săptămână, apoi se încălzeşte iar. Până în 6 septembrie, sunt aşteptate ploi.

În Transilvania, vremea va fi caldă în prima zi, cu temperaturi maxime, în medie, de 30 de grade, dar în perioada 4-6 septembrie maximele vor fi în scădere spre o medie de 24-25 de grade. Apoi valorile termice diurne vor crește ușor, astfel că în intervalul 7-9 septembrie se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei.

În cea de a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25-26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 10 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

În perioada 3-6 septembrie, temporar vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului doar trecător vor fi posibile ploi slabe.

La munte, temperatura aerului nu va avea variații semnificative de-a lungul celor două săptămâni, astfel că, în medie, maximele vor fi cuprinse între 14 și 17 grade, iar minimele între 7 și 11 grade.

În perioada 3-6 septembrie vor fi averse care pe arii restrânse vor fi însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, local și temporar, vor apărea ploi în general slabe.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax