Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 30 octombrie. Ploi și temperaturi scăzute. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

ploi Vremea se menține rece în perioada care urmează. Până în data de 20 octombrie temperaturile nu vor trece de 10 grade în Transilvania, iar la munte maximele abia ajung la 4 grade Celsius. Ploile vor continua să își facă simțită prezența până în 26 octombrie.

Vă prezentăm prognoza meteo pentru perioada 17-30 octombrie, în Transilvania şi la munte. 

În Transilvania

La începutul intervalului vremea va fi mai rece decât în mod normal, cu maxime ce vor fi cuprinse în medie între 8 şi 10 grade, dar începând din data de 20 octombrie, valorile diurne vor creşte uşor şi vor fi mai apropiate de mediile climatologice ale perioadei, fiind cuprinse în general între 12 şi 14 grade. În primele două nopţi, temperaturile minime se vor situa la o medie regională în jurul valorii de 0 grade, apoi vor creşte până la o medie de 5-6 grade în nopţile de 21 şi 22 octombrie, urmând ca până la sfârşitul intervalului să fie relativ constante la medii de 2-4 grade.

În intervalul 20 – 24 octombrie temporar va ploua, chiar moderat cantitativ în jurul datei de 21 octombrie, dar probabilitatea de ploi se va menţine ridicată şi după data de 26 octombrie.

La munte

La începutul intervalului vremea va fi rece, cu maxime în medie de 2-4 grade şi minime negative de -3…-2 grade, dar ulterior, valorile termice vor fi în creştere şi se vor menţine constante până la sfârşitul intervalului, respectiv în jur de 6 grade pe timpul zilelor şi apropiate de 0 grade în cursul nopţilor.

În perioada 20 – 24 octombrie, dar şi după data de 26 octombrie temporar vor fi precipitaţii, sub formă de ploaie, iar mai ales pe crestele înalte, şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax