Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Workshop internațional pentru studenți, la UAB. Cursuri online susținute de specialiști din țară și străinătate, 9-13 noiembrie

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prin Centrul de relații internaționale, implementează proiectul – Consolidarea și implementarea politicilor pentru internaționalizarea Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, beneficiind de finanțare din partea Consiliului Național Pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS), prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI). Valoarea proiectului este de 354.000 lei (300.000 finanțare FDI și 54.000 lei cofinanțarea din partea UAB).

În perioada 9-13 noiembrie 2020, vom organiza un Workshop Internațional pentru studenți – Innovation for NextGen EU (cadre didactice ale UAB, dar și de la universități partenere din Australia și Ungaria vor susține cursuri online pentru studenții din instituții de învățământ superior din întreaga lume), cadre didactice, cercetători, personal administrativ din țară și străinătate asigurând, în cadrul acestuia, cursuri de formare specifică pentru comunicare interculturală, reformarea curriculum-ului, internaționalizarea serviciilor în învățământul superior. Alături de noi vor fi studenți, cadre didactice și de cercetare, personal administrativ din instituții partenere din Afganistan, Australia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Franța, Grecia, Kazahstan, Lituania, Republica Moldova, Muntenegru, Nigeria, Palestina, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Turkmenistan, Ungaria, Uzbekistan, dar și reprezentanți ai Universității de Vest din Timișoara, Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și din cadrul Comisiei Europene – Directoratul General pentru Educație și Cultură.

Consultă programul evenimentelor organizate de Centrul de relații internaționale al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia aici sau scanează codul:

Proiectul își propune crearea unei Universități internaționale, în conformitate cu noua Cartă a Universității și cu viziunea strategică a conducerii instituției, pentru: creșterea calitativă a tuturor proceselor instituționale, de educație și de cercetare, atragerea resurselor financiare, materiale și umane, creșterea competitivității instituției, dezvoltarea  proceselor de inovare și transfer tehnologic. De asemenea, proiectul continuă eforturile constante ale UAB de îmbunătățire a ofertei educaționale și de facilitare a accesului studenților internaționali la programele de licență, masterat și doctorat organizate în instituția noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax