Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zelensky vrea să negocieze cu Putin. Mesaj către Europa: Cum o să vă protejați când ne ajutați atât de încet în Ucraina?

Publicat

Sunt ore cruciale în războiul din Ucraina. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, a făcut un apel disperat la Vladimir Putin: „Să ne așezăm la masa negocierilor, pentru a opri moartea oamenilor”

Șeful statului a scris un nou apel către ucraineni, parteneri internaționali și i-a cerut liderului rus Vladimir Putin să se așeze la masa negocierilor și să pună capăt războiului.

„Vreau să fac încă o dată apel la președintele Federației Ruse. Luptele se desfășoară în toată Ucraina. Să ne așezăm la masa negocierilor. Pentru a opri moartea oamenilor”, a spus președintele ucrainean.

El a mai menționat că aceasta nu este doar invadarea Ucrainei de către Rusia, ci este începutul unui război împotriva Europei.

Vezi și: UPDATE FOTO-VIDEO: Război în Ucraina, ziua a doua a invaziei. Armata rusă își continuă ofensiva la scară largă, cu toate forțele

„Pentru a doua zi, orașele Ucrainei se confruntă cu atacuri cu rachete și bombe. Coloanele de tancuri și raidurile aeriene sunt cât mai asemănătoare cu ceea ce nu a văzut Europa de mult timp – cu cele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și ceea seamnănă cu ce ne-a făcut atunci să spunem „niciodată din nou”.

Citește și UPDATE LIVE Război în Ucraina, ziua a treia. Asaltul rușilor continuă asupra Kievului. Fiecare minut de rezistență este o victorie

Dar iată! Există din nou. Acum. În 2022. La 75 de ani de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Sunt sigur că o vedeţi – voi toţi, toată Europa. Cum o să vă protejați când ne ajutați atât de încet în Ucraina?”, a mai transmis Zelensky.

Armata rusă se află în Kiev, iar presiunea pe populația civilă este enormă. De aproape 4 ore se trage în capitala țării vecine.

Pentru a discuta cu Ucraina, rușii cer depunerea armelor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax