Connect with us
Publicitate

SPORT

Zi decisivă pentru CS Zlatna. Echipa află miercuri dacă primește loc în Liga a III-a

Publicat

Ziua de miercuri se anunță a fi decisivă pentru CS Zlatna. Echipa de pe Ampoi așteaptă OK-ul din partea Federației Române de Fotbal pentru a putea continua în eșalonul terț.

Jucătorii echipei din Zlatna sunt în aşteptarea telefonului de ”convocare” al conducătorilor de la Zlatna.”Dacă va fi la Liga a III-a, ne apucăm imediat de treabă. La Liga a IV-a e greu să ții jucători din Cluj pentru Liga a IV-a. Dacă nu primim loc, nu știm ce se va întâmpla, sperăm totuși să fie mâine (n.r. – miecuri) o zi cu noroc pentru noi”, a declarat Constantin Iancu, delegat CS Zlatna.

CS Zlatna se află în așteptarea unui loc de Liga a III-a, alături de alte șase echipe. Echipa Zlatnei s-a bucurat și anul trecut de o invitație în cel de-al treilea eșalon fotbalistic și nu ar fi exclus ca FRF-ul să acorde loc grupării din județul nostru, tocmai pe baza acestui considerent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax