Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară

Publicat

Weekendul plin de evenimente la Alba Iulia, de Zilele Oraşului, vă pune la dispoziţie variante pentru toate gusturile de distracţie sau petrecere a timpului liber. După o deschidere spectaculoasă, vineri seara, cu parada Gărzii Romane şi a personajelor istorice, show-ul cu gimnaştii de la Carros de Foc şi Aquila Sophia şi concertele cu Elena Gheorghe şi trupa Taxi, atmosfera de sărbătoare continuă cu un program presărat cu alte momente pe care nu trebuie să le rataţi.

De la ora 18.30, astăzi, Asociaţia Apulum Bikers din Alba Iulia organizează cu ocazia Zilelor Oraşului o paradă motorizată pe două roţi. Aproximativ 50 de bikeri se vor întâlni în parcarea din zona Stadionului “Cetate”, pentru o tură în oraş şi de asemenea pentru a promova respectul pentru motociclişti în trafic, prin împărţirea de flyere. Vezi detalii despre traseu aici.

A doua ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru tineri şi studenţi „Voices” începe la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia. Concurenţi din Petroşani, Brașov, Timișoara, Reșita, Târgu Mureș și Alba Iulia se vor întrece pentru marele trofeu al concursului structurat pe două secţiuni: interpretare şi creaţie. Vezi detalii aici.

Tot de la ora 19.00, credincioşii, iubitori de muzică sacră, sunt invitaţi să asculte, la Catedrala Reîntregirii, un program de pricesne şi cântece religioase ale unor coruri monahale, coruri bisericeşti, grupuri folclorice şi grupuri de elevi din cadrul cercurilor de religie ale judeţului Alba. Detalii, aici.

Sute de lumânări aprinse vor lumina și în acest an zona din fața Obeliscului din Alba Iulia pentru a aminti oamenilor de frumusețea lucrurilor mărunte. „Festivalul luminii„, o iniţiativă devenită deja tradiție aparține cercetașilor din Centrul Local “Axente Sever”, iar evenimentul va avea loc sâmbătă, între orele 21.00 și 23.00. Detalii, aici.

În programul oficial al Zilelor Oraşului, în această seară, de la ora 20.00, sunteţi aşteptaţi la un spectacol de operă cu marionete gigant, „Bărbierul din Sevilla”, în Piaţa Cetăţii, după care amatorii de rock se pot delecta, de la ora 21.00, cu concertul trupei din Republica Moldova, „Gândul Mâţei„, iar de la 21.45 iubitorii de fotbal îşi dau întâlnire în curtea interioară a Palatului Principilor, unde pot urmări pe un ecran de dimensiuni mari finala Champions League. Spectacolul cu car alegoric a celor de la Carros de Foc revine de la ora 22.00, de data aceasta cu „Tabarka„. Un spectacol dominat de contrarii, cu ingrediente ce vor stârni senzații inedite, are ca tema principală naufragiul unui vas, devenit metafora singurătății și agonia pierderii iubirii. Puterea răului o constituie declanșarea complotului, principalele personaje fiind Amiralul şi iubita lui. Pericolele înconjoară cuplul, care luptă împotriva capriciilor Mamei Natură, pentru a supraviețui (spectacol recomandat cu acordul părinților copiilor sub vârsta de 12 ani).

Sâmbătă, de la ora 23.00, scena din Piaţa Cetăţii este rezervată fanilor Connect-R şi nu numai, care sunt aşteptaţi la un concert incendiar.

Sâmbătă, 25 mai

Ora 20.00 “Bărbierul din Sevilla” – spectacol operă cu marionete gigant – Piaţa Cetăţii

Ora 21.00 Gândul Mâţei – concert – Scena 1 Piaţa Cetăţii

Ora 21.45 Finala UEFA Champions League – proiecţie meci fotbal – curtea interioară Palatul Principilor

Ora 22.00 “Tabarka” – Spectacol itinerant cu car alegoric – Compania „Carros de Foc” Spania – Pietonala Mihai Viteazul – Piaţa Cetăţii

Ora 23.00 Connect-R – concert – Scena 1 Piaţa Cetăţii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax