Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Ocna Mureş: Un şofer cu alcool „la bord” a intrat cu maşina într-un autoturism parcat. S-a ales cu dosar penal

Publicat

politie

masina politie politia Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Ocna Mureş este cercetat penal după ce a provocat accident rutier, aflat sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, duminică seara, la ora 22.50, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihai Eminescu din oraş, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că L.C., de 63 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul aspra autoturismului şi a intrat în coliziune cu o maşină parcată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax