Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL la Sâncel, lângă Blaj: Fostul primar al comunei şi soţia sa şi-au pierdut viaţa. Au fost loviţi pe trotuar, de un camion

Publicat

accident sancel Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă după amiaza în localitatea Sâncel, lângă Blaj. Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa.

Ar fi fost lovite de un camion, care a ajuns pe trotuar.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj SMURD de la Blaj. Însă nu au mai putut interveni, cele două persoane având multiple traumatisme şi leziuni incompatibile cu viaţa.

UPDATE: Este posibil ca autovehiculul implicat în accident să fi avut o defecţiune tehnică sau să-i fi explodat un cauciuc, astfel că şoferul a pierdut controlul volanului, spulberându-i pe cei doi pietoni.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, autocamionul circula spre Blaj în momentul accidentului. Din primele date, se ia în calcul varianta defecţiunii tehnice la direcţia autovehiculului. Cei doi soţi care şi-au pierdut viaţa în accident erau din Sâncel, L.G şi L.L., de 71 de ani, respecti 78 de ani. Şoferul camionului, un tânăr de 22 de ani din judeţul Alba, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

UPDATE2: Potrivit unor martori, accidentul s-ar fi petrecut după ce autoutilitarei i-ar fi explodat un cauciuc. Cei doi soţi au fost loviţi în timp ce se aflau pe trotuar, maşina oprindu-se într-un gard. Gheorghe Laţiu a fost primar al comunei până în 2012, două mandate şi a fost cel care a înfiinţat grupul vocal „Sâncelenii”. În momentul impactului, el şi soţia sa se aflau la intrarea în sat, la aproximativ o sută de metri distanţă de locuinţa lor. Mergeau spre grădina lor de legume. Erau căsătoriţi de 50 de ani.

UPDATE3: Luni, IPJ Alba a transmis precizări: „La data de 6.08.2016, în jurul orei 17.47, pe strada Mihai Eminescu, din localitatea Sâncel, M.G.A., de 22 de ani, din Stremţ, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a accidentat mortal un bărbat de 78 de ani, din Sâncel şi pe soţia acestuia, în vârstă de 71 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident, urmând să fie efectuată şi o expertiză tehnică a autovehiculului implicat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gggg

    sâmbătă, 06.08.2016 at 22:24

    Deci a fost asa: explozie la anvelopa unui microbus de marfa. Pietonii circulau pe trotuar. Acolo au fost prinsi. Nu pe marginea drumului. Practic nu au avut nici o sansa, murind pe loc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax