Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier în localitatea Tărtăria. Un autoturism a intrat într-un capăt de pod. Două persoane rănite

Publicat

pol

POLITIE Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.20, pe raza localității Tărtăria, comuna Săliștea. Un autoturism a intrat într-un capăt de pod. În urma impactului, șoferul și un pieton au fost răniți.

La fața locului a intervenit și un echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul SMURD Cugir, pe o ambulanță de tip C1, pentru acordarea primului ajutor persoanelor rănite.

Din primele informații, un autoturism marca Seat, condus de un bărbat din Cugir, a intrat într-un capăt de pod, în zona centrală a localității Tărtăria. Un tânăr care se afla în zonă la acel moment a fost surprins și accidentat, fiindu-i amputat piciorul drept.

UPDATE: Potrivit unor apropiați ai tânărului, acesta are 28 de ani și este din Tărtăria. În cursul nopții, bărbatul a fost transportat în stare gravă la Târgu Mureș, în comă.

Șoferul autoturismului se afla sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE 2: La data de 24 octombrie, ora 21.08, pe strada Săliște din localitatea Tărtăria, T.I., de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, surprinzându-l, între autoturism și balustrada unui podeț, pe un tânăr de 28 de ani, din Tărtăria.

În urma accidentului, tânărul de 28 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital, iar ulterior a decedat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. crinel

    duminică, 25.10.2015 at 15:18

    din păcate tănărul a murit azi dimineata .Dumnezeu să-l ierte

  2. sabin din cioara

    luni, 26.10.2015 at 16:41

    o sa faca puscarie cu siguranta + daune familiei . e cam terminata viata lui 🙂 . merita ce sa zic .

  3. asd

    marți, 27.10.2015 at 07:36

    nu va face nici macar o zi de puscarie. Va lua cu suspendare undeva la 2-3 ani.

  4. sdf

    marți, 27.10.2015 at 11:13

    va lua maxim 3 ani cu suspendare. Deci nici o zi in puscarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax