Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adunarea Generală a membrilor BP PNL Alba Iulia și-a stabilit strategia pentru câștigarea alegerilor locale

Publicat

Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a găzduit, sâmbătă, Adunarea Generală a membrilor Biroului Permanent Municipal al PNL Alba Iulia. Evenimentul a avut ca scop stabilirea strategiei de viitor a partidului, ţinând cont de încheierea protocolului judeţean în cadrul Uniunii Social Liberale. Liberalii din Alba au analizat importanţa realizării USL, dar şi primirea în partid a avocatei Angelica Mocan şi doctorului Călin Potor.

Potrivit declaraţiilor acestuia din urmă, „acum, mai mult ca oricând, Alba Iulia are nevoie de schimbare, deoarece puterea pedelistă riscă să ducă în derizoriu până şi investiţiile care se fac în Cetate. Alba Iulia trebuie să devină un oraş deschis, curat, cu multe parcuri şi zone verzi, nu o simplă cetate medievală închisă, cu un aer vetust. De aceea, toţi liberalii au decis să se organizeze mai bine, să-şi transmită mai eficient mesajul către populaţie şi să aducă elementul de inovare şi de îmbunătăţirea a vieţii cetăţenilor, care este aşteptat de prea mult timp”.

Concluzia participanţilor la întâlnirea liberală a fost că ” PDL este absolut incapabil să depăşească clientelismul politic, fapt pentru care investiţiile s-au realizat nu în folosul public, ci doar al unor beneficiari bine selectaţi, care vor cotiza la puşculiţa politică a Puterii. De aceea, liberalii şi-au stabilit ca obiectiv direct câştigarea Primăriei şi a Consiliului local albaiulian, în colaborare cu partenerii din USL. În plus, Alba Iulia trebuie să devină centrul de unde politica liberală să se impună la nivel judeţean, pentru a aduce la conducerea CJ Alba un lider al PNL, care să poată gestiona mai eficient viitorul judeţului nostru”, se arată în comunicatul trimis de PNL.

Şedinţa a urmărit să analizeze activitatea BPM al PNL Alba Iulia în anul precedent şi să eficientizeze activitatea partidului, prin corelarea acţiunilor realizate de Organizaţa de femei (OFL) şi cea a Tineretului Naţional Liberal. Lucrările au fost conduse de către preşedintele în exerciţiu, Gabriel Pleşa, consilier local, dintre invitaţii cei mai importanţi făcând parte vicepreşedinţii PNL Alba, Simion Creţu şi Mihai Nicuşor (Cugir), lideri ai grupului de consilieri judeţeni. Au avut intervenţii în plen alţi doi vicepreşedinţi ai filialei judeţene, Florin Roman şi Albani Simone Rocchetti, dar şi Anda Udrea, preşedinta OFL Alba Iulia, precum şi Simion Constantin Adrian, preşedintele TNL Alba Iulia. Printre numeroşii membri prezenţi în sală s-au aflat Elena Ignat – preşedinta OFL Alba şi Dumitru Fulea – preşedintele PNL Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax