Connect with us
Publicitate

SPORT

AEK Atena dă 100.000 de euro pentru Himcinschi. Uniriștii vor 150.000

Publicat

Unirea Alba Iulia negociază cu AEK Atena pentru transferul lui Fabian Himcinschi. Grecii au înaintat clubului o ofertă de 100.000 de euro, sumă ce-i nemulțumește pe oficialii albaiulieni, deoarece aceștia doresc să obțină 150.000 de euro, plus 25% din următorul transfer.

”Momentan, așteptăm răspunsul lor la oferta noastră. Noi le-am răspuns ofertei primite. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Nicolae Lupu, președinte FC Unirea Alba Iulia.

Nicolae Lupu: ”Nici nu ne gândim la retrogradare”

Aflată în luptă pentru evitarea retrogradării, Unirea Alba Iulia, echipă situată pe ultimul loc în momentul de față, poate evita  Liga a III-a, în opinia președintelui albaiulian. Chiar dacă unele calcule arată că echipa are nevoie de 4 puncte,  Nicolae Lupu susține că și-ar dori șase puncte, din următoarele două confruntări.”Eu zic că ne este la îndemână să câștigăm două din ultimele trei jocuri și să evităm retrogradarea. Noi nici nu ne gândim la retrogradare, trebuie să scăpăm”, a mai spus Lupu.

Unirea Alba Iulia nu va juca, sâmbătă, dar va obține trei puncte și va acumula 23 de puncte în clasament, în vreme ce ACU Arad are 22, în momentul de față.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Valy C.

    miercuri, 11.05.2011 at 23:05

    Hai Petrolul ! 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax