Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Arestat de poliţişti pentru înşelăciuni cu motorină. Un bărbat din Câmpina a făcut bani pe ignoranţa conducătorilor auto

Publicat

Un bărbat de 33 de ani din municipiul Câmpina, judeţul Prahova a fost prins în flagrant de lucrătorii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Abrud, după ce a încercat să îl înşele pe un cetăţean din localitate. Potrivit poliţiştilor, suspectul i-a promis bărbatului cantitatea de 220 de litri de motorină la o staţie de carburant din Abrud, susţinând că transportă material lemnos şi are un surplus de motorină sub formă de bonuri valorice.

După primirea sumei, bărbatul a încercat să fugă de lângă păgubit, dar a fost prins de poliţişti. Asupra acestuia a fost descoperită suma de 650 de lei, contravaloarea combustibilului, achitată de către victimă. În urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au descoperit că în aceeaşi zi, în timp ce se afla pe raza comunei Ciuruleasa, suspectul l-a înşelat pe un bărbat de 34 de ani din comuna Roşia Monatană, căruia i-a promis 330 litri de motorină, în schimbul sumei de 1000 de lei.

Bărbatul mai este cercetat în alte două dosare penale pentru înşelăciune, înregistrate la Poliţia Oraşului Abrud. Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni a sesizat instanţa de judecată, iar pe numele suspectului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. Poliţiştii continuă documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax