Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI la Sala Unirii: Microrecital de muzică clasică și lectură publică din jurnalul Reginei Maria

Publicat

Manifestările care au marcat 90 de ani la Încoronarea Regilor Ferdinand și Maria continuă și marţi. când albaiulienii și nu numai vor putea admira coroanele și mantiile regale expuse la Sala Unirii, dar vor fi invitați să participe și la două evenimente speciale. La insistențele celor care au participat luni la întreaga suită de momente care au marcat ziua de 15 octombrie, organizatorii s-au gândit să ne întâmpine cu câteva surprize.

Începând cu ora 17.00, în Sala Unirii va avea loc un moment de lectură publică din jurnalul Reginei Maria organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, iar, în continuare, de la ora 18.00, cvartetul „Apulum” va susține un microrecital de muzică clasică. Mai mult, toți cei care vor trece pragul instituției de cultură, marţi, vor ciocni alături de organizatori o cupă din cea mai fină șampanie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax