Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bătrân din Vinţu de Jos, păgubit cu 370 lei, după ce a plătit unui străin preţul unui viţel „fictiv”

Publicat

În a doua zi din 2012, un bărbat în vârstă de 84 de ani din Vinţu de Jos a fost înşelat cu suma de 370 lei de către un consătean mai tânăr, sub pretextul că fiul bătrânului ar fi cumpărat un viţel. Bărbatul pretindea că fiul i-ar fi solicitat ajutorul, adică să îi aducă banii pentru viţel de la tatăl său.

Pentru a nu crea vreo suspiciune inutilă cauzei lui, T.R. (47 de ani) i-a prezentat bătrânului un plic, în care acesta pretindea că exista un document de proprietate asupra viţelului pe care l-ar fi cumpărat fiul său. Plicul s-a dovedit a fi gol, iar bătrânul a anunţat poliţia despre cele întâmplate. Cetăţeanul a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de propunere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax