Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cabinete medicale şcolare din Alba fără autorizaţie, din cauza amenajării necorespunzătoare

Publicat

Aproape jumătate dintre cabinetele medicale şcolare din judeţul Alba nu au autorizaţie sanitară de funcţionare.

Este şi cazul cabinetelor din câteva şcoli din Blaj, Ocna Mureş, Şebeş şi un cabinet studenţesc. La nivelul judeţului, din cele 14 cabinete, opt sunt autorizate, iar  şase nu au autorizaţie cu program de conformare.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Cristina Galoş, a spus că una dintre problemele cabinetelor medicale şcolare este amenajarea necorespunzătoare, un motiv pentru care nu se grăbesc să depună actele pentru obţinerea autorizaţiei.

Cabinetele şcolare sunt trecute în responsabilitatea direcţiilor de asistenţă socială din subordinea primăriilor. Reprezentanţii acestora mai pot depune actele pentru autorizare până la începerea noului an şcolar. După data de 12 septembrie, inspectorii DSP vor merge în controale şi vor aplica amenzi, dacă găsesc neconformităţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    joi, 08.09.2011 at 08:26

    NU MA MIRA.DACA SUNTEM CONSIDERATI PUTUROSI, LENESI, POMANAGI, PREA MULTI, NIMENI NU SE OCUPA DE LUCRURI NORMALE PENTRU SOCIETATE, NUMAI PENTRU INBOGATIREA LUISI A FAMILIEIU SALE.E TARA LUI BASESCU-BOC-LAZAROIU-ANASTASE, FROFITORI CAPITALISMULUI FEROCE SALBATIC PLIN DE GENOCID.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax