Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condamnat la 2 ani de închisoare pentru dare de mită şi conducerea pe drumuri publice fără permis

Publicat

inchisoare

Un conducător auto care a fost prins circulând  pe drumuri publice cu permisul de conducere suspendat şi care a încercat să mituiască reprezentantul autorităţii statului pentru a scăpa basma curată, a fost condamnat zilele trecute de Tribunalul Alba, secţia Penală,  la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu executare.

În fapt, la începutul lunii august, la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba a fost înregistrat denunţul unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Poliţiei Rutiere cu privire la faptul că un cetăţean i-a promis bani pentru a nu-i întocmi dosar penal.

În dimineaţa zilei de 2 august a.c., poliţistul a oprit un autoturism condus de O.I., de 33 ani, domiciliat în Orăştie, judeţul Hunedoara, al cărui permis de conducere era anulat din anul 2010. Cu ocazia primelor verificări, conducătorul auto i-a promis agentului de poliţie bani pentru a nu-i întocmi dosar penal, întrucât anterior a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, fiind în perioada termenului de încercare.

Poliţistul a refuzat această propunere, a sesizat conducerea I.P.J. Alba şi a denunţat fapta ofiţerilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Alba. Ofiţerii D.G.A., împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au procedat la organizarea flagrantului.

Cu ocazia întâlnirii cu denunţătorul, bărbatul din Orăştie i-a dat 1.000 lei pentru a nu i se mai întocmi dosar penal în cauză, momentul fiind surprins de către echipa de flagrant.

Cercetările au fost finalizate cu operativitate, la data de 9 august a.c. fiind întocmit rechizitoriu în cauză. Inculpatul a fost arestat preventiv la data de 3 august, instanţa de judecată dispunând menţinerea în arest pe perioada judecăţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax