Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copac prăbuşit peste un garaj, la Sebeş, în urma furtunii de duminică după-amiază

Publicat

Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, duminică după-amiază, pentru ridicarea unui copac prăbuşit peste un garaj din oraş. Furtuna care a cuprins zona Alba Iulia Sebeş şi a durat aproximativ o jumătate de oră a adus vânt şi precipitaţii puternice, dar şi descărcări electrice, fenomene care au tulburat liniştea locuitorilor.

În apropierea evenimentului de la Sebeş nu au fost semnalate victime. Forţele ISU intervin pentru îndepărtarea arborelui ce s-a prăbuşit peste anexa din oraş. Revenim cu amănunte.

Nord-estul judeţului Alba este sub avertizare Cod galben de grindină şi ploi cu caracter de aversă, duminică, în intervalul orar 14.10 – 17.10. Precipitaţiile sunt anunţate sub formă de grindină de dimensiuni mici şi medii, iar cantitatea de apă în urma ploilor poate depăşi 25 litri pe metrul pătrat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: FOTO: Standurile comercianţilor, răvăşite de furtună, la Zilele Municipiului Alba Iulia. Cod galben de grindină până la ora 17.00 | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax