Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de prim ajutor organizate de Crucea Roşie, Filiala Alba

Publicat

Un grup de 13 medici din judeţ au participat la cursurile de formatori în prim ajutor, organizate de Crucea Roşie, Filiala Alba. Sesiunile de instruire a formatorilor s-au desfăşurat sub coordonarea celor doi medici formatori ai filialei, Liviu Ciocodeică şi Horia Timiş, cuprinzând două module: pedagogic (15-16.01.2011) şi prim-ajutor (21-23.01.2011).

Cursurile s-au derulat la Centrul Teritorial de Formare în Prim Ajutor de Bază Alba, în conformitate cu normele europene și naționale în cadrul proiectului „Sistem Național Standardizat în Prim Ajutor de Bază al Crucii Roșii Române”. Alături de medici, 18 voluntari de Cruce Roşie au deprins abilităţi practice în acordarea de prim-ajutor, prin intermediul unor aplicaţii pe teme specifice.

Prin realizarea acestor cursuri, se urmărește atingerea a două dintre obiectivele principale – informarea și educarea populației cu privire la importanța dobândirii cunoștințelor de prim ajutor şi creșterea impactului pozitiv al intervențiilor de prim ajutor în salvarea vieții, știut fiind faptul că primele momente ale intervenției sunt decisive.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba organizează cursuri de prim ajutor pentru şcoli de şoferi şi conducători auto, firme private sau de stat, instituţii publice, lucrători din orice domeniu de activitate, voluntari, şcolari.
Cei interesaţi să se înscrie la aceste cursuri pot să apeleze numărul de telefon: 0258.812.257.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax