Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Debranşări cu scandal la Blocul 7B de pe Vasile Goldiş

Publicat

Mai multe asociaţii de proprietari din Alba Iulia au rămas, miercuri, fără apă, din cauza datoriilor mari înregistrate la Apă CTTA Alba. Debranşările de la reţeaua de apă a Blocului 7B de pe Vasile Goldiş nu a fost una lipsită de peripeţii. Datornicii au realizat abia la vederea angajaţilor Apa CTTA ce urmează să li se întâmple şi şi-au vărsat nemulţumirile pe aceştia. „Avem probleme lunar cu locatarii Blocului 7B. Au încercat să ne împiedice sa le luăm apa, pe motiv că ei nu ne datorează nimic. Au restanţe din 2006, iar, anul acesta, doar până în luna iulie, aceştia trebuiau să achite la furnizorul de apă 60 de milioane lei vechi”, a declarat juristul Adrian Garbo, din cadrul Apă CTTA Alba. În Blocul 7B din cadrul Asociaţiei de proprietari nr.10, cele mai mari restanţe se înregistrează la apartamentele 42, 46, 51 şi 60. Deşi au rămas de miercuri fără apă, până joi, în jurul amiezii, nimeni nu s-a prezentat să plătească. „Nici nu vor veni. Aşa fac de fiecare dată. În ceea ce ne priveşte, dacă asociaţia de proprietari va achita datoria, le vom da drumul la apă, până atunci nu”, a completat Adrian Garbo.

Tot miercuri, au mai avut loc debranşări şi la Asociaţia de proprietari nr. 11,  în mai multe apartamente din blocurile 9C şi 29B şi la Asociaţia de proprietari nr. 17. O parte dintre rău-platnicii de la aceste asociaţii au fost deja rebranşati, după ce s-au prezentat, joi, să îşi achite datoriile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. eu

    marți, 02.11.2010 at 11:57

    cadn sa ma rad? …..taiati apa cand vreti voi ……cui vreti voi …dar directorii de la apa nu se gandesc la asta? …..e o chestie faina….unu isi face cabana…..unu casa renovata in centrul orasului ……cu oamenii firmei ….cu materialele firmei …..cu banii firmei …..nu stiti cum se numeste ????????? budacu …..e simplu de tinut minte………dar noi platim …pt binele lor…..ca doar sunt directori pusi de PD……asa e mersul ….

    • admin

      marți, 02.11.2010 at 12:57

      Daca sti atat de multe, de ce nu faci niste poze sa le trimiti. Ai posibilitatea sa faci aceste dezvaluiri. Intra pe „Fii reporter Alba24” adauga fotografiile si scrie. Ia fa un test sa vezi.. publicam sau nu?!!! Noi zicem ca merita sa incerci.

    • Raul

      sâmbătă, 28.11.2015 at 06:38

      este foarte adevarat , afaceri murdare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax