Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziție de artă plastică la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cu lucrări create de elevi care au abandonat şcoala

Publicat

Cristina Cristi Ianza mai 2016Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește începând de luni, 9 mai, o expoziție de artă plastică plină de culoare. În cadrul acesteia vor expune lucrări elevii participanți la Tabăra de Artă „Contur”, coordonați de profesorii Ciprian și Radu Chința.

Arta poate să educe, arta poate să vindece, arta îți oferă o alternativă sau te scoate din starea de confort, transmit organizatorii.

Cipriana și Radu Chința sunt doi profesori de la Clubul Copiilor din Petrila care și-au propus, împreună cu cei de la „Salvați copiii”, filiala Hunedoara, să ofere în cadrul unui program bine gândit o „a doua șansă” copiilor care au abandonat școala și care priveau arta (și nu numai) cu nepăsare.

De asemenea, în 2015 au organizat o tabără de studiu creativ, intitulată sugestiv „Contur”. Rezultatul eforturilor lor s-a concretizat într-o expoziție de artă plastică plină de culoare, evident, dar parcă și de speranță.

 „Așadar, Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană <Lucian Blaga> Alba și evident, Clubul Copiilor Petrila vă invită la o nouă expoziție de creație plastică (este a patra expoziție pe care ne-o propun cei de la clubul partener). Lucrările din expoziție pot fi văzute în holul bibliotecii județene, începând cu data de 9 mai 2016.

Vă invităm să ne treceți pragul pentru a vă alătura bucuriei cu care noi am primit această expoziție și, bineînțeles, pentru o carte”, a transmis reprezentantul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Cristina Smadea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax