Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat şi o femeie, loviţi de FULGER în comuna Stremţ. Echipajul SMURD Alba a fost chemat să intervină

Publicat

Echipajul SMURD din Alba Iulia a fost chemat să intervină marţi dimineaţa în localitatea Geomal, comuna Stremţ, unde o femeie a fost lovită de un fulger. Din primele informaţii, femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale de prim ajutor şi a fost transportată de urgenţă la spital.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în acelaşi incident a fost rănit şi un bărbat. Cei doi se aflau într-o căruţă, la ieşirea din localitatea Stremţ spre Geomal şi au fost loviţi de un fulger. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD Alba Iulia şi de Ambulanţă de la Teiuş. Cei doi au primit îngrijiri medicale de urgenţă şi au fost transportaţi la UPU Alba Iulia.

UPDATE1: Incidentul s-a petrecut la ora 8.30, pe drumul comunal dintre Stremţ şi Geomal. Victimele sunt soţ şi soţie, respectiv P.P. (45 de ani), un bărbat şi P.V.D. (42 de ani), o femeie, care se aflau într-o căruţă şi circulau spre Geomal.

Femeia ar fi suferit un stop cardio-respirator la spital şi ar fi intubată, în stare de comă. Bărbatul a scăpat cu leziuni mai uşoare.

Marţi dimineaţa, zona Alba Iulia şi împrejurimi a fost afectată de o furtună cu descărcări electrice puternice şi precipitaţii abundente. Reamintim că este în vigoare Cod Galben de vreme instabilă.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax