Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Flash Mob dedicat Unirii: 300 de oameni vor forma anul 1918 în şanţurile Cetăţii

Publicat

1 decembrie

Reprezentanţii Platformei civice „Acţiunea 2012” au anunţat mai multe manifestări pe care voluntarii acesteia le vor susţine joi, de 1 Decembrie, la Alba Iulia.

Astfel, de la ora 11.00, în Piaţa Tricolorului din faţa Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, aceştia vor încinge Hora Unirii, după care vor prezenta un spectacol de culoare, prin formarea tricolorului din fumigene.
Un alt moment interesant va fi începând cu ora 12.30, în şanţurile Cetăţii din zona Porţii a III-a, când 300 de oameni vor fi aranjaţi în aşa fel încât să „reprezinte” pe viu anul 1918.
De la 15.30, în faţa Catedralei Reîntregirii vor fi desfăşurate steaguri înalte de 5 metri, cu stemele regiunilor istorice româneşti.

Platforma Civică „Acţiunea 2012” este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax