Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO GALERIE: Zilele Municipiului Alba Iulia au tras cortina, dar au rămas imortalizate de peliculele fotografilor profesioniști

Publicat

După trei zile de evenimente care au readus culoarea și fastul în Cetatea Alba Carolina, Zilele Municipiului Alba Iulia au tras cortina. Peste Şanțurile fortificației s-a așternut din nou liniștea, dar imaginea personajelor care au pășit din cărțile de istorie pe străzile orașului, a păsărilor de foc ce au spart întunericul nopții, a zecilor de artiști și cântăreți care au urcat pe scenă a rămas imortalizată de pelicula fotografului albaiulian Romulus Oprișcan.

Cetatea de tip Vauban a fost populată pentru câteva zile de acrobați, gărzi romane, regi, regine și păpuși gigant, iar dintre zidurile bătrâne ale fortificației s-a resimțit din nou atmosfera vremurilor apuse. Sărbătoarea, muzica și veselia s-au aflat la loc de cinste în Cetate, iar cei care au ajuns weekend-ul trecut în Alba Iulia au avut ce vedea. În capitala de suflet a românilor, vremea rea nu a reușit să-i trimită pe oameni în case. Sub cerul liber, mii de suflete s-au distrat, au ascultat muzică de calitate, au cumpărat amintiri și au mâncat mâncare tradițională.

Toate aceste mici frânturi din puzzle-ul de evenimente care au făcut din Zilele Municipiului Alba Iulia o sărbătoare memorabilă vă sunt ilustrate mai jos de fotograful Romulus Oprișcan:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. haiducu

    miercuri, 29.05.2013 at 09:18

    Fotografiile sunt, intr-adevar foarte frumoase! Felicitari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax