Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucian Dehelean a câștigat a doua ediție a evenimentului „Night Shadows Tuning Show”. Vezi celelalte premii acordate

Publicat

După două zile de concurs și expoziție, evenimentul dedicat mașinilor modificate de la Alba Mall a luat sfârșit. „Night Shadows Tuning Show” a strâns peste 40 de autoturisme din toată țara, iar cele mai „cochete” au fost premiate la finalul acestuia, duminică. Premiul ”Best Car in Show” a ajuns la Lucian Dehelean, posesorul unui Audi TT (foto), de departe cea mai apreciată mașină, în cele două zile de expoziţie.

Premiul pentru „Best Custom” i-a fost acordat lui Radu Marian din Cluj-Napoca pentru Dacia Logan.  Volkswagen-ul MK 3 aflat în posesia lui Mihai Deaconu a obținut titlul de „Best Exterior”, în vreme ce trofeul pentru „Best Interior” a fost desemnat un BMW E36, deținut de Cristian Vălean.

Trofeul „Best Paint” i-a fost acordat lui Olimpiu Pop pentru BMW-ul E30.  Au mai fost oferite și premii speciale, printre care amintim și cel oferit fotbalistului de la FCM Târgu Mureș, Nicu Epaminonda.

Ceilalți concurenți au primit câte o diplomă și un mini-trofeu de participare. Organizatorii au promis că vor ridica pretențiile și nivelul organizatoric de la o ediție la alta.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax