Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tânăra scenografă Francesca Antonia Cioancă din Alba Iulia şi-a expus lucrările la Festivalul Internațional de Teatru „Povești”

Publicat

O colecție de obiecte decorative de scenografie, imagini și concepte grafice, realizată de Francesca Antonia Cioancă, a fost vernisată joi, 3 octombrie, la galeria Centrului Militar din Cetatea Alba Carolina. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru „Povești” și a fost prezentat de Diana Țuculescu, în compania unui grup de prieteni și iubitori de artă.

Francesca Antonia Cioancă are 22 de ani, este absolventă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia și este studentă a Universității Naționale de Arte București, secția scenografie. În 2011, a realizat un costum în cadrul Performance-ului „Bloo Moon Dream”, în colaborare cu Teatrul Masca, a participat la expoziția UNARTE din București și la Salonul de Vară al UAP Alba Iulia, de la Apoldu de Jos, județul Sibiu. Până acum a câștigat mai multe premii și distincții la Concursul Național de Scenografie George Lowendal, Festivalul Internațional „Lucian Blaga” din Sebeș, în proiectul „Primăvara bacoviană” și la concursul de desen și fotografie „România Europeană”.

Vedeți mai jos câteva dintre lucrările tinerei artiste:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax