Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT la Teleac, comuna Ciugud. Femeie rănită după ce un tractor s-a răsturnat peste ea

Publicat

DSC_0745 Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul amiezii, în localitatea Teleac, comuna Ciugud. O femeie a fost prinsă sub un tractor, după ce vehiculul s-a răsturnat.

Din primele informații, o femeie a rămas cu piciorul prins sub un tractor, după ce vehiculul s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier din satul Teleac.

UPDATE: Femeia are traumatism prin strivire la picior. A fost transportată la spital. Aceasta ar fi circulat în tractor cu remorcă, alături de un bărbat. Cei doi, localnici, ar fi mers să ia lemne dintr-o pădure apropiată. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, după ce a virat brusc să evite o persoană care circula pe jos, pe drum, iar vehiculul s-a răsturnat.

Un echipaj de la ISU Alba – Detașamentul Alba Iulia, dar şi de la Serviciul de Ambulanţă Alba au intervenit pentru descarcerare și acordarea primului ajutor.

După cum a precizat pentru Alba24 directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba, Marius Şuluţiu, în acest caz au intervenit asistentul Radu Buia de la Ambulanţa Alba, împreună cu un paramedic, cu ambulanţierul Bogdan Muntean şi cu un voluntar (Rareş Buia), care au scos femeia de sub tractorul ridicat de către echipajul de descarcerare. Cei de la Ambulanţă au acordat primul ajutor şi au transportat femeia rănită la UPU Alba Iulia.

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax