|

FOTO-VIDEO: Prima Gala de la Feeric Fashion Week la Alba Iulia. Ploaia a mutat evenimentul în Muzeul Principia

IMG_1277Pentru al treilea an consecutiv Feeric Fashion Week a ajuns în Cealaltă Capitală. Din păcate ploaia a cam încurcat planurile organizatorilor și prezentările care ar fi trebuit să aibă loc la Poarta a III-a a Cetății s-au mutat în Muzeul Principia. Cei care au participat la prima seară de gală au admirat trei colecții ale unor designeri aflați la început de drum.

Feeric Fashion Week – un eveniment susținut de compania Jidvei se desfășoară în acest weekend la Alba Iulia. Prima seară de Gală a început sâmbătă, și cu toate că era programată la ora 22.00 la Poarta a III-a, din cauza ploii, evenimentul a început mai târziu cu jumătate de oră în Muzeul Principa.
Prima seară de gală la Alba Iulia programează cinci prezentări de modă pe pasarela de la Poarta III.
Câteva zeci de spectatori au admirat timp de aproximativ 40 de minute, trei coleții dintre care Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia, iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

Colecția Mariei Nastacă  a continuat șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Irina Zgâia a prezentat apoi o colecție minimalistă în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrăzneață în forme și descrisă ca un amalgam de conflict și armonie.

Cosmina este amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week, iar toate evenimentele din festival vor fi prezentate de către ea. Alături de Cosmina, de-a lungul celor două zile de festival, la Alba Iulia vor sosi multe vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei. Starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris.

A doua zi de Feeric Fashion Week la Alba Iulia debutează cu o prezentare individuală la mare înălțime, la propriu.

Criccs va prezenta colecția „The Beautiful People” deasupra orașului, pe acoperișul unei clădiri celebre din zona centrală. Colecția se adresează persoanelor lipsite de teamă, reprezentând spiritul liber, care trăiește fără reguli.

Cea de-a doua seară a Galei Feeric va aduce pe pasarela de la Poarta III, asta în cazul în care nu va ploua, alte cinci colecții semnate de designeri străini și români. Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, vor prezenta în premieră o nouă colecție şi au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=506573avatar Publicat de pe 17 iulie 2016 şi actualizat pe 17 iulie 2016.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, Fitze, MONDEN.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: Prima Gala de la Feeric Fashion Week la Alba Iulia. Ploaia a mutat evenimentul în Muzeul Principia”

  1. pușca pe fotograf!!

  2. Urmărind prezentarea celor de la Caresta Bags am avut impresia că toate doamnele au venit ca la o înmormântare. Pâna si muzica a fost în ton, au mai lipsit câteva coroane, un sicriu şi decorul era complet. Dumnezeu să-i odihnească pe raposaţi !

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI