Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Gala CAESAR: City managerul municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan, printre premianţii pentru excelența românească. A primit distincţia „Lider pentru viitor”

Publicat


IMG_8722Printre premianții Galei CAESAR, eveniment care celebrează excelența românească în diverse domenii de activitate, se numără şi city managerul municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan. În cadrul galei, acesta a primit premiul „Lider pentru viitor”.

Au fost acordate, în total, șase premii în trei sectoare de activitate: public, privat și societate civilă. 

Premiul „Lider consacrat” în sectorul public i-a revenit ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, în timp ce premiul „Lider consacrat” în sectorul privat i-a revenit Manuelei Plăpcianu — CEO Artmark și fondator „Education for All”. Premiul „Lider pentru viitor” în acest sector i-a fost decernat lui Bogdan Iordache, cofondator How to Web, Startup Spotlight, Tech Hub București, Tech Angels, Concetoo și Stagii pe Bune.

La categoria „societate civilă”, Premiul „Lider consacrat” i-a revenit Marinei Sturdza (Marina Sturza Enterprises), iar Premiul „Lider pentru viitor” i-a fost acordat Adelinei Toncean de la Asociația „Dăruiește Aripi”.

„Fundația CAESAR este o platformă care oferă mediului public și privat acces la peste 2.000 de specialiști din întreaga lume; este o rețea extrem de valoroasă pe care România trebuie să o fructifice. (…) Sunt convins că am acum, în fața mea, o generație de lideri, de oameni care vor prelua ștafeta pentru a duce România mai departe pe toate palierele importante”, a declarat ministrul Aurescu.

„Avem destule motive de speranță. Contăm, în primul rând, pe implicarea liderilor autentici în dezvoltarea României: liderii pe care îi premiem la Gala CAESAR, voluntarii fundației și ai ligii, precum și nenumăratele exemple de oameni valoroși din societatea românească. Aceștia vor face posibil ca România să devină țara pe care dorim să o lăsăm moștenire copiilor noștri. Între speranță și deziluzie, vă provocăm să alegem speranța”, a afirmat, la rândul său, Sebastian Burduja, membru fondator al CAESAR și președinte de onoare al Ligii Studenților Români din Străinătate.

În cadrul galei, a luat cuvântul și Steve Jarding, profesor la Universitatea Harvard și expert în campanii electorale în întreaga lume.

Printre participanții la eveniment s-au numărat principele Nicolae, consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan, secretarul de stat Raed Arafat, ambasadorul Israelului în România Dan Ben-Eliezer, consilierul guvernamental Corneliu Vișoianu.

În cadrul evenimentului, care a avut loc vineri, la Athenee Palace Hilton, au urcat pe scenă artiști români recunoscuți internațional: pianistul Silvan Negruțiu, naistul Radu Nechifor & Band și perechea de dansatori Teodor Rădulescu și Alexandra Shine.

Participanții au degustat vinuri românești dintr-o colecție personală și au putut admira opere de artă semnate de Marcel Guguianu și sculptorul Constantin Marinete. În cadrul acestei expoziții a fost prezentă și o operă a lui Constantin Brâncuși.

Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români) este o comunitate de experți, un laborator de idei și o platformă de acțiune civică pentru dezvoltarea economică și consolidarea democratică a României.

sursa: agerpres


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Sesiuni de trageri, în poligonul din Miceşti. Atenţionări pentru locuitori

Publicat

Locuitorii din Alba Iulia sunt atenţionaţi că marți, 27 august, se execută sesiuni de trageri în poligonul din Miceşti. Reprezentanții Jandarmeriei Alba au transmis că marți, 27 august, între orele 08.30-16.00 se execută trageri în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești – Alba Iulia. În intervalul orar menționat, accesul populației este interzis pe drumurile de acces și […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Batalionul 136 Geniu „Apulum” organizează tabăra militară pentru copii „Armata, o școală altfel”

Publicat

În perioada 26-30 august, Batalionul 136 Geniu „Apulum” va fi gazda Taberei militare pentru copii „Armata – o școală altfel”. Timp de o săptămână, 31 de elevi de gimnaziu din unități de învățământ din județul Prahova vor avea oportunitatea să parcurgă alături de instructori teme de pregătire diversificate, cu scopul de a-i familiariza cu mediul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Săptămâna în mișcare, la Aiud. Activități sportive, în fiecare seară, pe Stadionul Municipal

Publicat

„Așa cum ne-am obișnuit, sfârșitul verii vrem să îl petrecem tot împreună, în aer liber, promovând un stil de viață sănătos. În perioada 26 – 30 august, de luni până vineri, între orele 19:00 – 21:00, pe stadionul „Metalul”, vă invităm cu mic, cu mare, să ne bucurăm de finalul acestei veri. Serile vor debuta […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist din Sibiu, antrenor de box, suspect de agresiune sexuală asupra minorilor. A fost plasat în arest la domiciliu

Publicat

noapte

Un polițist de la IPJ Sibiu, G. I., care era și antrenor de box, a fost plasat în arest la domiciliu fiind suspect de agresiune sexuală și corupere sexuală de minori. Mai exact, din poziția de antrenor de box, potrivit procurorilor care anchetează cazul, în timpul antrenamentelor, bărbatul ar fi atins fără voia lor mai […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate